Skövde bilcenter Logo

Välkommen till Skövde Bilcenter AB
Vi är en märkesoberoende handlare som ligger på Segerstorpsvägen 1 i Skövde
Vi saluför och köper in alla märken oavsett ålder och miltal. 
Vår affärside är att leverera bra bilar till attraktiva priser.

Vi har sedan 2014 sammarbetat med Carfax Sverige
och är Trusted Dealer vilket medför att alla våra bilar
är bakgrundskontrollerade för att du som kund skall känna en trygghet över att det inte är några dolda saker i bilens historia så som tidigare krockar, stölder, fifflade mätarställningar eller att bilen t.ex. gått som taxi tidigare. Vi erbjuder även denna
kompletta Carfax-rapporten till er kunder på alla våra bilar. Ni hämtar Carfax rapporten i varje annons genom att klicka på "Se bilens historik".

Vi samarbetar med Wasa Kredit AB, Blocket samt Bytbil.
Vi har även sammarbete med Trygg Hansa och Länsförsäkringar vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder 1 månad gratis Helförsäkring*.
Hör av er till oss om ni vill sälja eller köpa en bil.


* Bilar max 15år gamla.

Svensksåld mycket fin och välvårdad BMW 320d F30 LCI Facelift M-Sport Automat med riktigt bra utrustning och 7900Mil. Riktigt bra utrustad med bl.a. M-Sport paket in och utvändigt - Harman/Kardon Surround Ljudanläggning - El-öppningsbar Glastaklucka - Connected Drive - Backkamera samt Parkeringssensorer fram och bak - Belysningspaket - BMW Navigation Professional (GPS) - Sportstolar i Alcantara med blåa sömmar samt svart innertak mm. Fullservad på BMW och senast servad vid 6500Mil. Väldigt billig bil i drift och ägande med en snittförbrukning under 0.5L/Milen och en årsskatt på endast 1363kr. Besiktigad till 2022-06. Kontakta någon utav våra säljare för mer information.
--------------------------------- HOS OSS KAN DU BETALA MED SWISH ! -------------------------------